'Abi Çok İyi Yaa' Marka Oluyor

Gündem


Gökhan Özoğuz'un 'Abi çok iyi yaa' sözünün markalaşmas için 10.12.2013 tarihinde TPE' ye başvuruda bulunuldu.

'ABİ ÇOK İYİ YAA' MARKA OLUYOR

Son günlerde yapılan marka başvurularında, yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun izlerini görmek mümkün. Ayrıca O Ses Türkiye yarışmasının jürisi Gökhan Özoğuz'un 'Abi çok iyi yaa' sözü de marka tescil etmek isteyenlere fikir verdi.

BAŞVURULAR İNCELENİYOR

17 Aralık'ta başlayan operasyon sırasında Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın evinde yapılan aramada ayakkabı kutuları içerisinde bulunan 4.5 milyon dolardan yola çıkarak, bir marka başvurusu yapıldı. 'Ayakkabı kutusu' markalı kumbara üretmek isteyen bir girişimci TPE'ye 30 Aralık 2013'te başvurusunu yaptı. TPE, başvuruyu uygunluk açısından inceleyip, kararını verecek.

KARAR AŞAMASINDA

Athena'nın solisti ve O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyesi Gökhan Özoğuz' un beğendiği yarışmacılara yaptığı 'Abi çok iyi yaa' şeklindeki yorumu, 10 Aralık 2013'te radyo ve televizyon yayın ile haberleşme hizmetlerinde kullanılmak üzere, 'Abi çok iyi yaa' markasıyla, marka başvurusu yapıldı. Başvurunun uygunluk açısından incelemesi sürüyor. İnceleme tamamlandıktan sonra, tescil için uygun bulunursa TPE tescile karar verecek.

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu siz ekleyin!...

Yorum Yaz

Siz de yorum yapın
Adınız
Eposta
Yorumunuz
 
Başa Dön